Lewis Hamilton

 JOE KLAMAR Afp
ŠTO ĆE REĆI SHAKIRA?

Lewis Hamilton preko Instagrama amaterski uletio manekenki pa dobio ‘košaricu‘

Sedmerostruki svjetski prvak očito nije toliko vješt u zavođenju koliko je dobar na stazi
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2023. 11:02

Sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1 Lewisa Hamiltona u zadnje vrijeme povezuju sa Shakirom. Njih dvoje su nekoliko puta viđeni zajedno, a bili su i na večeri i druženju na vozačevoj jahti. Pisalo se kako su bili spremni i pobjeći na zajednički odmor kako bi sve podigli na viši nivo.

Novinarka Jordi Martin je čak tvrdila kako je Shakira jako uzbuđena i sretna zbog svojeg odnosa s Hamiltonom, no sve je najednom stalo. Sada izgleda da Britanac njihov odnos nije shvaćao previše ozbiljno. Influencerica i manekenka Celeste Bright je na svojem Instagramu objavila priču u kojoj se nalazi screenshot njenog inboxa u kojem stoji poruka od Lewisa Hamiltona.

Fanovi su odmah primijetili da svjetski poznati vozač ima slabe ulete jer se javio samo pozdravom ‘Hi‘. Celeste je to screenshotala i dodala:

"Još jedan DM. Lol. Barem je ovaj slobodan. Dobar čovjek", napisala je manekenka i tako spustila Hamiltona koji je pokušao uspostaviti kontakt.

Ovo nije prvi put da Celeste objavljuje sadržaj svojeg inboxa. Ranije je podijelila i svoj razgovor s Neymarom koji joj je također uletio, a ona ga odmah otpilila.

"Ako imaš djevojku ili ženu, ne šalji poruke djevojkama. To je jako pogrešno. Nepoštovanje prema vama dragoj osobi", poručila mu je Celeste, a Neymar odgovorio emotikonom koji plješće.

Pitanje je kada je Hamilton poslao poruku manekenki i što o svemu misli Shakira koju pak, nakon raskida s Gerardom Piqueom, povezuju s brojnim poznatim imenima. Nakon Hamiltona, pisalo se o Tomu Cruiseu i Jimmyju Butleru, a onda i o 54-godišnjem pjevaču Alejandru Sanzu.

Njih dvoje surađuju od 2005. godine kada su snimili hit ‘La Tortura‘, a dvije godine kasnije izbacili i pjesmu ‘Te Lo Agradezco‘. Oba spota obiluju seksi scenama i flertom. Sada se piše da su nakon dugogodišnjeg prijateljstva započeli i ljubavnu vezu.

Linker
17. lipanj 2024 15:52