GIUSEPPE CACACE Afp
VELIKA AFERA

Skandal i dalje potresa Red Bull: Procurio ogroman broj poruka, Horner ponovno inkriminiran

S obzirom na to da tužiteljstvo ima pravo žalbe, tek treba vidjeti kako će se ovaj slučaj rasplesti
Piše: SNObjavljeno: 01. ožujak 2024. 09:01

Nakon što je službena stranica Red Bulla objavila da je njihov šef Christian Horner oslobođen optužbi o neprimjerenom ponašanju prema kolegici unutar momčadi, priča se ponovno zahuktala.

Podsjetimo, protiv Hornera su ranije iznesene optužbe za neprimjereno i manipulativno ponašanje prema dosad neimenovanoj suradnici. Horner je u Red Bull ušao 2005. godine, od prvog dana optužbi (5. veljače) poricao je krivnju, a Red Bull isticao da je "neovisna istraga iznimno ozbiljno shvaćena unutar momčadi".

No, sada su sporne poruke procurile u javnost. Ogroman broj poruka koje je Horner uputio kolegici su seksualne naravi i bacaju novo svjetlo na slučaj. Horner je ubrzo nakon što su poruke procurile promijenio profilnu sliku na WhatsAppu. S obzirom da tužiteljstvo ima pravo žalbe, tek treba vidjeti kako će se ovaj slučaj rasplesti.

Za sada nema službene reakcije Red Bulla niti Hornera. Horner, koji je bio u boksu na oba treninga u četvrtak, samo je jednom govorio u javnosti, za Sky Sports, dok je hodao od ugostiteljskog dijela do garaže.

"Drago mi je da je proces završio i ne mogu to komentirati. Fokusiran sam na sezonu koja je pred nama. Unutar momčadi to (jedinstvo) nikad nije bilo jače", rekao je.

Linker
29. travanj 2024 23:52