SCREENSHOT/YOUTUBE
NATJECANJE PREKINUTO

VIDEO: Pojavila se zastrašujuća snimka nesreće u Mađarskoj, raste broj žrtava, stradala i djevojčica

Spasilačka služba koja je ekspresno stigla na mjesto nesreće odmah je sanirala nekoliko otvorenih prijeloma
Piše: SNObjavljeno: 24. ožujak 2024. 16:51

Velika nesreća dogodila se na mađarskom reliju "Esztergom-Nyerges". Mađarski mediji prenose kako je jedan od sudionika relija izgubio kontrolu nad automobilom izletjevši s ceste pri čemu se zabio u skupinu gledatelja.

Na snimci se može vidjeti kako automobil u velikom oblaku prašine i dima proklizava i zalijeće se u okupljeno mnoštvo.

Videosnimke nesreće pogledajte OVDJE i OVDJE.

Prema prvim informacijama, najmanje četiri su osobe poginule, a sedam ih je ozlijeđeno, no kasnije je bilo jasno da je taj broj i veći. Kako se navodi na Facebooku, u nesreći je ozlijeđeno više od trideset ljudi. Stigli su i spasilački helikopteri. Spasilačka služba koja je ekspresno stigla na mjesto nesreće odmah je sanirala nekoliko otvorenih prijeloma.

Na Facebook stranici Rally Life također su objavljeni detalji tragedije. Prema objavljenim informacijama, "vozački tandem koji se natjecao sa Škodom Fabijom R5 nesretno je upao u masu, pri čemu je ozlijeđeno oko 30 ljudi."

Na stranici dodaju da je jedna od žrtava djevojčica. Portal Rtl.hu kontaktirao je Nacionalnu službu hitne pomoći:

- Na mjesto događaja stiglo je osam vozila hitne pomoći i četiri spasilačka helikoptera. Nažalost, životi četiri osobe nisu bili spašeni, jedno dijete je teško životno ugroženo, jedna osoba je teško ozlijeđena, a šest osoba (među njima i dijete) prevezeno je u bolnicu zbog lakših ozljeda.

Organizatori su odmah prekinuli natjecanje. Kata Répa, glasnogovornica natjecanja, rekla je da neće komentirati detalje nesreće dok se ne završe izvješća hitne pomoći i policije, jer žele biti sigurni da će biti objavljene samo točne i službene informacije.

image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp

image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp
image
FERENC ISZA Afp

Linker
24. ožujak 2024 19:38