PETER BYRNE/PA IMAGES/PROFIMEDIA
BITKA ZA SVJETSKOG PRVAKA

Evo kako kladionice gledaju na najveći meč Babićeve karijere, hrvatski nokauter lovi boksačku besmrtnost

‘U daleko sam najboljoj formi svog života i jedva čekam meč‘, poručuje Alen Babić
Piše: SNObjavljeno: 19. travanj 2023. 18:13

Sve je bliža ta subota kada će na jugoistoku Poljske Alen Babić (11-0) pokušati na gostujućem terenu zaustaviti Lukasza Rozanskog (14-0), neporaženog Poljaka kojim mu stoji na putu do ulaska u boksačku besmrtnost.

Padne li Rozanski u svom rodnom gradu Rzeszówu, u Hrvatsku će se ‘Savage‘ vratiti s titulom svjetskog prvaka, onog WBC-ovog u bridger kategoriji.

- U daleko sam najboljoj formi svog života i jedva čekam meč. Spreman sam na apsolutni masakr, na krvožednu borbu kakvu još nisam pružio. Skoro je nemoguće da to ode do kraja, na kladionicama će sigurno biti veliki koeficijent na to, haha - rekao je nedavno Babić za Sportske novosti, a kad je već spomenuo kladionice, odlučili smo provjeriti kako bookmakeri gledaju na dosad najveći meč njegove karijere.

Tri dana uoči borbe, kladionice su jasne. U okršaju hrvatskog i poljskog borca favorita - nema! Tečajevi su identični, po 1.90 na svakog.

Hoće li to zaista biti izjednačena i neizvjesna borba? Taj odgovor ćemo dobiti ove subote kada Babić i Rozanski zakorače u ring, a to bi, prema procjenama, trebalo biti između 23.30 i 00.00 sati.

Linker
27. travanj 2024 02:50