Filip Hrgović

 Nick Potts/pa Images/profimedia
SPEKTAKL U NAJAVI?

Hrgović ‘nanjušio‘ meč života i poslao poruku jednom od najboljih svih vremena: ‘Duguješ mi, vrijeme je...‘

Hrvatski ‘El Animal‘ iznenada je dobio novu šansu za meč karijere
Piše: SNObjavljeno: 02. veljača 2024. 22:22

Filipu Hrgoviću iznenada se otvorila nova šansa za meč karijere. Dvoboj između Tysona Furyja i Oleksandra Usika, koji su trebalo odmjeriti snage 17. veljače u Saudijskoj Arabiji, odgođen je zbog Usikove ozljede na treningu. Posjekotinu na licu nanio mu je hrvatski teškaš Agron Smakići i možda "sredio" Hrgoviću meč kojem se nada već dugo vremena.

Odmah po odgodi meča Fury-Usik, zakotrljala se priča o Hrgoviću kao zamjeni za Kralja Cigana, stoga bi hrvatski borac mogao sudjelovati u spektaklu nasuprot Usiku. Javljaju se informacije da bi se meč mogao zakazati vrlo brzo, čak i u narednim tjednima, ali najbolje je pričekati službenu potvrdu. Znamo da se Hrgović u više navrata uzalud nadao...

Premda nosi status obveznog izazivača za IBF-ov pojas, u više navrata dodijeljeni su mu slabiji suparnici. Međutim, naš borac ovog je puta odlučan da odmjeri snage s Usikom.

- Sada kad se Fury ozlijedio, spreman sam uskočiti i boriti se s Usikom. Usik, idemo, duguješ mi priliku. Vrijeme je da se suočiš sa mnom - kazao je Hrgović.

Ostaje nam za vidjeti hoće li se Usik odazvati Hrgovićevu izazovu...

Linker
03. svibanj 2024 04:30