Matea Jelić

 Davor Pongračić/Cropix
OPROSTILA NAPADAČU

Zlatna hrvatska olimpijka o šokantnom događaju: Prijatelj mi je napao brata, gušio ga je ispred crkve

"Drago mi je da nisam odmah znala sve jer sam dobila dan da odem na misu", ispričala je Matea Jelić
Piše: SNObjavljeno: 19. veljača 2023. 16:45

Zlatna hrvatska olimpijka u taekwondou Matea Jelić se na Facebooku požalila na vrlo neugodno iskustvo koje je doživjela sa svojim bratom koji ju je trebao voziti na pripreme. Matein brat je, otkrila je ona, napadnut ispred crkve, a napadač je bio njoj dobro poznati bliski prijatelj.

"Jučer u 5 ujutro čekala sam brata da me odvede na pripreme i bila sam ljuta dok sam ga čekala jer sam bila umorna i u svojim mislima. Otišla sam sama i na kraju je došla do mene priča iza svega koja mi je slomila srce...", napisala je Matea u uvodu pa otkrila tužne detalje:

"Osoba koju sam smatrala prijateljem i za čijeg oca sam se borila i donijela mu medalju s jednog natjecanja jer im je obitelj snašla tragedija…to jutro napao je mog brata i gušio ga ispred crkve. Drago mi je da nisam odmah znala ovo sve jer sam dobila dan da razmislim i odem na misu."

Matea je za kraj poslala i jasnu poruku napadaču.

"Poruka je danas bila da ljubimo svoje neprijatelje i molimo se za njih. Moja osveta sad je oprost. Zlo je jako moćno i ima ga svuda oko nas. Ali ljubav je jača. Ništa na ovom svijetu nije bitno i molim se za tebe zato što znam koliko si roditelja već povrijedio jer si im dirao djecu. Isto tako želim da ti roditelji dobiju snage i vjere da ti oproste jer ja ne znam tu bol koju oni imaju dok gledaju djecu povrijeđenu. I nadam se da će ljubav Božja pobijediti ovo zlo koje si pokušao donijeti u moju obitelj", poručila je Matea.

Kasnije je 25-godišnjakinja iz Knina obrisala post.

Linker
20. travanj 2024 08:15