Screenshot: Twitter
PREPISKA S ODVJETNIKOM

ISPLIVALI NOVI DETALJI SLUČAJA: DJEVOJKA KOJA OPTUŽUJE NEYMARA ZA SILOVANJE 'On je nasilni ovisinik kojeg treba uhititi i i poslati na rehabilitaciju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 10:10

U javnost su isplivali novi detalji vezani uz optužbe za silovanje koje terete slavnog Neymara.

U javnost je procurila WhatsApp prepiska manekenke koja ga tereti za silovanje Najile Trindade i njenog sada već bivšeg odvjetnika u kojima je slavnog noometaša PSG-a, između ostaloga, optužila da je ovisnik o drogama.

"Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Željela sam ga prijaviti još u Parizu, ali sam se bojala posljedica. Bože moj, on je lud. Udario me, silovao, bio je pijan i nadrogiran, a to je govorio i u porukama. On je nasilan ovisinik kojeg treba uhititi i i poslati na rehabilitaciju", rekla je Trinidade.

"U ovakvom stanju u kakvom je opasnost je za društvo i za sebe samoga. Udario me i čak je fotografirao masnice na mojim leđima. Valjda je to napravio da može pokazati svojim prijateljima. Sljedećeg dana ja sam udarila njega jer sam željela iz sebe izbaciti bijes".

Njezin bivši odvjetnik tada je odgovorio: "Ako imaš fotografije zakon će biti na tvoj strani i zaštitit će te. Kada se smiriš, pošalji mi materijal".

Nekoliko sati kasnije Najila je opet kontaktirala odvjetnika, a čini se da je njezin tadašnji potez prseudio da dođe do prekida suradnje.

"Objavit ću video. Ne želim da on hoda okolo bez stresa, dok ja patim".

Odvjetnik je na to odgovorio: "Pravni sustav ovdje je s razlogom, ali ako želiš pravdu mislim da je bolje da si pronađeš drugog odvjetnika".

Po djevojčinoj verziji priče, napadač PSG-a ju je napao i silovao tijekom susreta koji se dogodio 15. svibnja u Parizu.

Linker
28. travanj 2024 05:34