Screenshot: Instagram
SADA SE ZNA

PIQUE OTKRIO KAKO JE OSVOJIO SHAKIRU Urnebesan ulet nogometne zvijezde slavnoj pjevačici sigurno će vas nasmijati: 'Njezin odgovor nije bio normalan!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. listopad 2016. 21:53

Slavni nogometaš Barcelone Gerard Pique otkrio je novinarima kako je osvojio svoju suprugu, slavnu pop pjevačicu Shakiru.

Govoreći za španjolski televizijski kanal TV3 Pique je rekao: "Upoznao sam Shakiru u Madridu kada smo se pripremali za Svjetsko prvenstvo 2010. godine pri pojavljivanju u videu Waka Waka. Sve je započelo kada smo bili skupa u Južnoafričkoj Republici i kada sam joj pisao", rekao je stoper španjolske reprezentacije.

Awesome concert! Thanks @coldplay and Chris for the Amazing hospitality!

A video posted by Shakira (@shakira) on

"Poslao sam joj poruku prije našeg dolaska u Južnoafričku Republiku. Pitao sam ju: 'Kakvo je vrijeme tamo?'. Bilo je to glupo pitanje i očekivao sam da će mi reći da ponesem jaknu. Ali ona mi je počela naširoko pričati o vremenu i pomislio sam si: 'Bože ovo nije normalno'. Dopisivali smo se i za vrijeme SP-a, ali nije bilo prilike da ju vidim prije finala jer je pjevala i na ceremoniji finala. Rekao sam joj da ćemo doći do finala ako je to potrebno da ju opet vidim", dodao je Pique.

Awesome concert! Thanks @coldplay and Chris for the Amazing hospitality!

A video posted by Shakira (@shakira) on

I zaista. Pique je tada vidio Shakiru, Španjolska je osvojila naslov svjetskog prvaka, a danas slove za jedan od najspektakularnijih parova svijeta i zajedno imaju dva sina, Milana i Sashu.

At U2's awesome concert! Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

"...and my agnosticism turned into dust" #23 Shak

A photo posted by Shakira (@shakira) on

Linker
18. svibanj 2024 21:04