Screenshot
LEDENI ČETVRTAK

PITANJE JE KOME JE NA KRAJU BILO HLADNIJE Umjesto u Rijeci, na mjestu velikog slavlja hrvatskog prvaka, Nikola Kalinić završio na -128 stupnjeva

Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 08. prosinac 2017. 13:09

Jučer je u popodnevnim satima slika Nikole Kalinića osvanula na nekim od talijanskih portala specijaliziranih za nogomet.

Hrvatski je reprezentativni napadač, naime, na svom Instagramu objavio fotografiju iz kriokomore, koja se koristi za regeneraciju mišića.

Pisala je i temperatura na termometru, Kalinić se ledio na -128 celzijusa!

U majici kratkih rukava - doduše, s kapom, šalom i rukavicama - ali i s podignuta dva palca, što znači da mu je, očito, bilo ugodno.

Screenshot

Inače, trener Milana Gennaro Gattuso ostavio je u Milanu čak osam prvotimaca uoči okršaja s Rijekom, a evo kako je objasnio izostanak Kalinića.

- Želim da igrači koji su došli daju ono što se očekuje. Kessie i Kalinić su lani igrali drugačije, evidentno je da u teškim trenucima nemamo lucidnost. U Kaliniću vidim veliku želju, ali odabir je bio da ostane kući i napreduje fizički. U utorak je bio malo umoran, danas je dobro trenirao, pokazao veliku želju. Miran je, zna da može dati puno, kao i svi koje imamo na raspolaganju – rekao je Gattuso.

Linker
17. svibanj 2024 06:59