Sreenshot
IDEMO NA PLAŽU

VIDEO: BAŠ JE IZNENADIO KAD JE UŠETAO U DVORANU Evo zašto svi pričaju o ludim hlačicama Marina Čilića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2016. 00:52

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić porazom je otvorio svoj drugi nastup na ATP Mastersu u Londonu. Njega je u susretu 1. kola skupine "John McEnroe" svladao prvi igrač svijeta Britanac Andy Murray sa 6-3, 6-2.

U neobičnom meču s velikim brojem neforsiranih grešaka bolje se snašao Škot, a poslije se više pričalo o Marinovim čudnim hlačicama, nego o samom tenisu, koji te večeri zaista nije bio na najvišoj razini.

Hrvat se na spektaklu u londonskoj 02 Areni pojavio u šarenom izdanju, koje je već tijekom meča postalo hit na društvenim mrežama.

Mnogi su ga nazvali izdanjem za plažu, a čak je i ugledni BBC prokomentirao Marinov izgled riječima 'Ni Čilićeve hlačice nisu mogle zasjeniti Murrayja".

Live Tennis je pak objavio i anketu: 'Ozbiljno pitanje - Što mislite o Čilićevim hlačama?'.

Neke je Čilićevo veselo izdanje podsjetilo i na nastup Stanislasa Wawrinke u Parizu prošle godine, samo što je tada Švicarac na kraju osvojio Roand Garros.

No, niti za Marina nije kasno, bilo je ovo tek prvo kolo Mastersa, vidjet ćemo hoće li mu ove posebne hlačice sljedećih dana donijeti više sreće...

Linker
06. svibanj 2024 13:58