Jedan poljubac je pokrenuo lavinu mržnje

 SCREENSHOT
STRASTVENO SLAVLJE

FOTO Ovo je poljubac djevojaka koji je izazvao ogroman skandal: ‘Zamislite da su vam s djecom u svlačionici‘

Susret Dinama i Lokomotiva je povukao brojne repove, a iz Saveza najavljuju i disciplinski postupak
Piše: SNObjavljeno: 16. travanj 2024. 10:42

Susret Dinama i Lokomotiva i ruskoj odbojkaškoj ligi obilježio je jedan poljubac odbojkašica Lokomotive koji je pokrenuo pravu lavinu. Iz Dinama su svoje suparnice optužili za ‘širenje LGBT propagande‘ i izrazili gađenje zbog toga.

"Na našu sramotu prikazuju se krupni kadrovi monstruoznih gesta koje imitiraju seksualni odnos igračica Lokomotiva iz Kalinjingrada. Istospolni poljupci u usne i druge gadosti usmjerene su prema protivničkim ekipama. Obitelji s djecom dolaze na utakmice, a one ovako uništavaju našu kulturu i moralne vrijednosti naše zemlje", priopćili su iz Dinama pa dodali:

"Što je najgore, ovakvo ponašanje odobravaju i suigračice koje su obučene na sotonistički način. Njih tri su čak i majke. Zamislite da vaša djeca budu u istoj svlačionici ili pod tušem s ovakvima. Želite li da ih ovakve dodiruju i da im nameću svoje vrijednosti? Sve je jasno iz fotografija."

U cijelu priču se umiješao i Savez koji je najavio istragu ako ju Dinamo zatraži.

"Ova situacija nije prošla nezapaženo. Na kraju prvenstva imat ćemo sastanak disciplinske komisije i razmotriti nekoliko točaka. Ovaj incident će biti uključen ako dođe zahtjev za to", poručuju iz Saveza.

Ruski mediji pišu kako se ne nazire kraj ove priče. Rusija nikako nije zemlja u kojoj su demokracija i ljudska prava na visokoj razini. LGTB zajednica tamo nije prihvaćena, a svi pripadnici ove zajednice označeni su kao ‘sotonski‘, ‘bolesni‘ i slično pa je zato i ovaj poljubac potegnuo cijeli skandal.

Linker
27. svibanj 2024 04:47