Igor Vori
 REUTERS/Marko Djurica / REUTERS
BIO JE STRAŠNA IGRAČINA

OPRAŠTA SE 'POSLJEDNJI MOHIKANAC' POBJEDNIČKE GENERACIJE HRVATSKOG RUKOMETA 'Odlazim, nakon 15 godina vrijeme je da mlađi igrači preuzmu stvari'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 25. siječanj 2018. 15:05

"Senator" Igor Vori najavio je (neslavni) oproštaj od reprezentacije s kojom je osvojio (skoro) sve:

- Teško je, stvarno je teško. Svi mi koji smo bili dio ovog projekta dugo ćemo se pitati što smo mogli bolje i što smo možda trebali uraditi drugačije. Jedino što mogu reći je da sam ponosan na sve svoje suigrače koji su pokazali ogromnu želju, predan rad, entuzijazam, sve su dali od sebe. Bez žaljenja i plakanja smo radili, nažalost, nismo izborili osnovni cilj, a to je polufinale.

Iako je zadnji pošao stopama Balića, Metličića i ostalih ponudio je nešto pozitivno:

- Dobro je to što imamo dosta mladih koji su pokazali da hrvatski rukomet ima budućnost i da samo treba nastaviti raditi. Sad je svima teško, no bili smo pod velikim pritiskom. Nakon Švedske i Bjelorusije svi su već vidjeli da smo gotovi, ali mi smo se digli i pokazali karakter.

- Okrećem novu stranicu u životu, nakon 15 godina je vrijeme da mlađi igrači preuzmu stvari u svoje ruke. Uvijek ću i u svakom smislu pomoći koliko mogu. Reprezentacija će se opet dići, želim nasljednicima svu moguću sreću u budućnosti.

Sad je teško, ali idemo se skupiti protiv Češke da pobjedom odemo s EP-a...

Linker
09. svibanj 2024 10:34