KEVORK DJANSEZIAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
POTRESNA PRIČA

Legenda u teškoj borbi s depresijom! Supruga živi u velikom strahu: ‘Što da radim ako te izgubim!?‘

‘Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta, ali...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. siječanj 2021. 12:39

Poznato je kako se olimpijski prvak i jedan od najvećih sportaša svih vremena, Amerikanac Michael Phelps već duže vrijeme bori s depresijom. Da je tome tako otkrila je i njegova supruga Nicole koja se na sve načine trudi kako bi pomogla svom suprugu da se podigne s dna. 

Nicole je u razgovoru za američki 'Today' priznala da strahuje za svog muža. Michael je prije nekog vremena izjavio kako misli da se neće nikada u potpunosti izliječiti od ovog stanja, a čak je i priznao da je u strahu za svoj život obzirom na razne misli koje mu ponekad padaju napamet.

- Prošao sam vrijeme veoma teške depresije nakon Olimpijskih igara i doveo sam svoj život u opasnost - rekao je svojevremeno Phelps.

Supruga s kojom ima troje djece Nicole Phelps otkrila je kako svakoga dana strepi zbog bolesti svog muža. Navela je i primjer Vanesse Bryant koja je nedavno ostala bez Kobea koji je tragično preminuo u helikopterskoj nesreći.

- Kada sam vidjela kako je bilo njoj kada je izgubila Kobea, jedino što sam mogla je da pogledam Michaela i kažem: Možemo li ti pomoći? Jer ako te izgubim, ne znam što ću učiniti - objasnila je Nicole. 

- Ranije sam mislila da mu mogu pomoći kao neka vrsta terapeuta, ali, ono što sam naučila je da ne možete voditi računa o tome kako se takvi ljudi osjećaju, bez obzira koliko to želite. Djeca su ta koja mu donose osmjeh na lice i sreću, kao i meni, a bez njihove pomoći, teško da bih mogla izdržati sve ovo.

Linker
14. siječanj 2021 12:43