Sport Fest
SPORTFEST 2021.

Najsportskiji vikend u godini: Zlatni olimpijci i HR sportske legende dolaze u Poreč

Uz konferenciju, interaktivni sajamski dio bit će atraktivan i otvoren za sve posjetitelje.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2021. 13:04

Tisuće posjetitelja potvrdilo je kvalitetu Sport Festa, a već peto izdanje jednog od najvažnijih regionalnih sportskih događaja u Poreču dokaz je vrhunskog sadržaja i organizacije! Ovogodišnje jubilarno izdanje održat će se ponovno u dvorani Žatika od 15. do 17.10.2021. s cijelim nizom atraktivnih predavača i izlagača uz veliki broj sportskih natjecanja i događanja za sve uzraste posjetitelja.

Kako je ovo bila olimpijska godina, tako će i velik naglasak konferencije biti na događanjima iz Tokija, a o njima će svoje dojmove podijeliti Zlatko Mateša te olimpijci Damir Martin, Matea Jelić, Toni Kanaet, Tin Srbić i Tonči Stipanović. Uz njih, nastupit će će još niz odličnih predavača među kojima se ističu Ante Kostelić, Nikola Pilić, Dubravko Šimenc, Igor Boraska, Ana Jelušić, Zoran Primorac, Hrvoje Horvat te Marijan Kustić.

image
Damir Martin
DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix

Uz konferenciju, sajamski dio koji je otvoren za sve posjetitelje bit će kao i uvijek interaktivan uz mnogo prilika za isprobavanje najmodernije sportske opreme i sudjelovanje u raznim sportskim vježbama i natjecanjima. Neka od njih uključuju Run Fest utrku, crossfit i body building natjecanja, dodgeball utakmice, hrvatski lacrosse kup, flying disc, obaranje ruku, plesno natjecanje i još mnogo toga!

Za više detalja i kupnju konferencijskih ulaznica posjetite www.sportfestporec.com.

Linker
02. ožujak 2024 16:41