Oscar Jegou

 ANDRES LARROVERE Afp
UHAPŠENI PRVOTIMCI

Novi skandal u francuskoj reprezentaciji: Policija privela dvojac optužen za spolno zlostavljanje

Ranije je njihov reprezentativni kolega poslan kući zbog rasističkog komentara na društvenim mrežama
Piše: HinaObjavljeno: 09. srpanj 2024. 15:27

Francuski ragbijaški reprezentativci Oscar Jegou i Hugo Auradou uhićeni su u Argentini zbog optužbi za spolno zlostavljanje.

Jegou i Auradou nalaze se na južnoameričkoj turneji s reprezentacijom te su u subotu bili u početnom sastavu francuske reprezentacije u 28-13 pobjedi protiv Argentine u Mendozi, a trebali su biti starteri i u srijedu protiv Urugvaja u Montevideu.

"Za sada ne znam detalje. Istraga je u tijeku i ukoliko se optužbe potvrde, radi se o vrlo ozbiljnoj stvari. Dopredsjednik saveza Jean-Marc Lhermet i ja smo doputovali ovamo iz Pariza čim smo doznali za ovaj slučaj. Naše misli trenutačno moraju biti s nastradalom djevojkom. Ponavljam, ukoliko se optužbe potvrde, ponašanje ovih igrača je u suprotnosti sa svime što ragbi jest", rekao je predsjednik Francuskog ragbijaškog saveza Florian Grill po dolasku u Buenos Aires.

Uhićenja dvojice francuskih ragbijaša dogodila su se samo dan nakon što je njihov reprezentativni kolega Melvyn Jaminet poslan kući zbog rasističkog komentara objavljenog putem društvenih mreža.

Linker
08. rujan 2024 01:21