Mark Cavendish

 INSTAGRAM
SVI SU U ŠOKU

Trenutak užasa! Prvaku, njegovoj supruzi i djeci prijetili nožem: ‘Ovo nitko ne bi trebao doživjeti...‘

‘Ovaj je incident iznimno uznemirio našu obitelj, naša djeca se još uvijek bore s posljedicama‘
Piše: Vedran BožičevićObjavljeno: 09. prosinac 2021. 17:12

Britanskog biciklista Marka Cavendisha, vlasnika rekordne 34 etapne pobjede na Tour de Franceu, napala su četvorica naoružanih muškaraca tijekom provale u njegovu kuću krajem prošlog mjeseca, objavili su otočki mediji. Cavendish (36) je otkrio da su njemu, njegovoj supruzi Peti i njihovoj djeci muškarci prijetili nožem, a da su njega i nasilno napali.

Policija Essexa priopćila je da nijedan član obitelji nije zadobio ozbiljne ozljede, ali da su iznimno potreseni događajem. Iz policije su dodali da je skupina pljačkaša ukrala kofer marke Louis Vuitton i dva skupocjena sata, te da nijedan muškarac još nije uhićen.

- Ovaj je incident iznimno uznemirio našu obitelj, ne samo mene i Petu, nego i našu djecu koja su se bojala za svoje živote i još uvijek se bore s posljedicama. Nitko ne bi trebao doživjeti takvu vrstu nasilja i prijetnji, a kamoli da se ovo događa u obiteljskoj kući, mjestu gdje bi se svi trebali osjećati sigurno. Ukradeni predmeti su samo materijalna dobra i naš je prioritet u ovom trenutku osigurati da se svi kao obitelj oporavimo od incidenta, a znamo da će to vjerojatno potrajati - rekao je jedan od najvećih sprintera svih vremena.

Dodajmo da je samo šest dana prije provale Cavendish doživio težak pad na utrci u Belgiji, pri čemu je slomio dva rebra i zadobio "pucanje" plućne maramice.

Linker
07. svibanj 2024 22:59