Ingrid Oliveira
 INSTAGRAM
OTVORILA DUŠU

Vruća noć u Riju ! Prelijepa Brazilka otkrila: ‘S njim sam učinila ono što sam htjela, a Usain Bolt...‘

‘Kada se to dogodilo plakala sam danima. Znam da sam pogriješila...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. rujan 2020. 17:55

Jedna od najatraktivnijih sportašica svijeta, Brazilka Ingrid Oliveira šokirala je svijet sporta nakon što je otkrila nepoznate detalje s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Naime, ova lijepa Brazilka privukla je pažnju javnosti nakon što je otkriveno da je imala seks s kajakašem Pedro Goncalvesom.

Tada se govorilo kako je njezina cimerica Giovanna Pedroso zbog čitave priče provela noć ispred sobe, a istog su dana obje zauzele posljednje mjesto na natjecanju. Puno je priče bilo i na temu njezinog izbacivanja iz olimpijske reprezentacije.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Orange ?

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

Brazilci su u tom trenutku bili nemilosrdni prema Ingrid koja je odlučila o svemu progovoriti.

- Ovo je prava istina. Odvela sam Pedra u sobu, ali to se nije dogodilo noć prije natjecanja niti je itko zbog toga proveo noć ispred sobe, niti su me izbacili s Igara. Pedro i ja smo učinili ono što smo htjeli kao i mnogi prije nas - govorila je Ingrid za brazilski 'UOL Sports' da bi potom spomenula i jednu od najvećih sportskih zvijezdi ikad:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

??

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

- Usain Bolt je u sobu odveo djevojku koja čak nije imala akreditaciju. Međutim, samo je moj slučaj dospio u javnost. Kada se to dogodilo plakala sam danima. Znam da sam pogriješila, ali nisam zaslužila sve što mi se dogodilo. Cijela slika je bila iskrivljena.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Errejota

Objavu dijeli Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96)

Linker
16. travanj 2024 18:34