Twitter
SKINUO JE RUKAVICE

POČELO JE VRIJEĐANJE 'Kod mene ne prolaze ta njegova sranja! Očito je kukavica!'

Boksački 'meč stoljeća' između Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaa još nije završio ako je suditi po najnovijoj ratobornoj reakciji najbogatijeg sportaša svijeta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. svibanj 2015. 12:33

Iako je ovoga tjedna najavio kako je spreman za revanš s Pacquiaom kad se Filipinac oporavi od operacije (koja je već uspješno obavljena), Mayweather je preko noći promijenio mišljenje i uz dozu uvreda objasnio zašto je tako brzo promijenio mišljenje.

Djelomični krivac za ovakvu reakciju prvaka je i sam Pacquiao koji je novinarima nakn meča otkrio da je Mayweather znao za njegove probleme s ramenom.

"Tijekom meča nisam primijetio da je ozlijeđen. Bio je brz i njegovi su udarci bili brzi i snažni. Sve su to samo izgovori. Kod mene ne prolaze ta njegova sranja, a ne bi trebala prolaziti kod nikoga u javnosti. Izgubio je i zna da je izgubio. Zbog tih izjava sam izgubio poštovanje prema njemu", prenosi Fight Site izjavu najbogatijeg sportaša svijeta.

Na prvom je meču zaradio 180 milijuna dolara, ali sada najavljuje da neće biti ništa od uzvrata.

"Znam da sam prvo rekao da sam spreman za revanš, ali sad sam se predomislio. Kad izgubiš to moraš priznati, ali očito je Pacquiao loš gubitnik i kukavica", zaključio je Mayweather.

Linker
17. svibanj 2024 06:17