Srdjan Vrancic / CROPIX
ZALOG ZA BUDUĆNOST

PPD ZAGREB ZAINTERESIRAN ZA KAPETANA JUNIORA SRBIJE Na nedavnom SP-u u Španjolskoj bio je 11. najbolji vratar turnira sa 61 obranom

Zagrebaši na poziciji vratara već imaju tri opcije za novu sezonu, a nazire se i četvrta koja bi sigurno potaknula i odlaske iz svlačionice hrvatskog prvaka.
Piše: Filip OžboltObjavljeno: 31. srpanj 2019. 12:44

PPD Zagreb zainteresiran za kapetana juniora Srbije Prema napisima medija iz regije, hrvatski prvak PPD Zagreb zainteresiran je za kapetana juniorske reprezentacije Srbije Todora Jandrića. Vratar šabačke Metaloplastike je po broju obranjenih udaraca na netom završenom Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj bio 11. u poretku najboljih sa 61 obranom uz 29 posto uspješnosti.

Kao i većini naših juniora, Jandriću je SP u Španjolskoj bilo posljednje u konkurenciji mlađih uzrasta jer je napunio 21 godinu. On je prošlog ljeta Vojvodinu zamijenio Metaloplastikom.

Posljednjih godina PPD Zagreb je često za vratarima posezao u regiju pa su tako iz Slovenije stigli Matevž Skok i Urh Kastelic, a u klubu je još uvijek Crnogorac Radivoje Ristanović. Uz njega, prvi će golman biti reprezentativac Matej Ašanin, a tu je i Arian Jović.

Tri golmana su puno, a četiri bi bilo previše, stoga će PPD morati nekoga i prodati (možda Ristanovića), a možda je interes za Jandrića zalog za budućnost.

Linker
27. travanj 2024 22:12