Ante Cizmic / Hanza Media / Hanza Media
SUD GLAVNOG ČOVJEKA

PREDSJEDNIK SAVEZA O RUKOMETNIM PREVIRANJIMA 'Potresen sam, u šoku. U dva dana izgubili smo na isti način dvije ključne utakmice'

Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 30. siječanj 2017. 15:03

Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac bio je vidno uznemiren nakon utakmice za treće mjesto protiv Slovenije.

- Ne znam što reći, da sam tužan, razočaran, ne znam... Znam da me u svečanoj loži predsjednik IHF-a Hassan Moustafa gledao u čudu, da mi je predsjednik EHF-a Jean Brihault donio tabletu za glavu.

U utorak je Upravni odbor Saveza, a nakon Rija se na njega čekalo više od mjesec i pol dana?

- Je, svi smo nakon utakmice zaključili da nam treba hitna sjednica i zakazali smo je u utorak u Zagrebu sa samo jednom točkom dnevnog reda, a to je izglasavanje povjerenja koordinatoru, izborniku i kompletnom stručnom stožeru.

Drugim riječima - smijenjeni su?

- Ne želim prejudicirati stvari. Svaki član Upravnog odbora, a nas je 15, ja sam samo prvi među njima, dat će svoj sud o ovome to se događalo. Tek nakon toga ćemo znati konkretno mišljenje.

Dobro, vaše osobno...

- Potresen sam, u šoku. U dva dana izgubili smo na isti način dvije ključne utakmice. No, ne bih o tome sada. Upravni odbor će reći svoje.

Dogodi li se smjena, imate li spremne rezervne varijante?

- Nemamo ništa, niti smo o takvoj varijanti uopće razmišljali kada smo ulazili u sve ovo. Nakon Rija smo se odlučili za povjerenje, uostalom.

Možete li kao bivši rukometaš komentirati igru?

- Suzdržao bih se od toga. Mislim da nije ni mjesto, ni vrijeme, u utorak ćemo čuti sve - zaključio je predsjednik Tomislav Grahovac.

Linker
05. svibanj 2024 03:58