Bojan Savić

 RK PODRAVKA VEGETA
OSVOJIO I LIGU PRVAKA

Najtrofejniji hrvatski klub nakon 31 godine ostao bez zaštitnog lica: ‘Uvijek će imati mjesto kod nas‘

"Svoj je posao od pamtivijeka radio stručno, sposobno te s velikom voljom"
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 17. listopad 2024. 18:32

Bojan Savić, dugogodišnji fizioterapeut Podravke Vegete, oprostio se od rada s rukometašicama. U posljednje vrijeme uskakao je povremeno, a njegov je stalni posao preuzela mlađa kolegica Asja Cestar, no sad je došlo do trajnog rastanka.

Savić je u redovima Podravke od 1993. godine, kao dio stručnog stožera sudjelovao je u brojnim uspjesima, od kojih je najvažnije bilo osvajanje Lige prvakinja 1996. godine.

"Svoj je posao od pamtivijeka radio stručno, sposobno te s velikom voljom. Uvijek je reagirao na vrijeme, u trenerski posao nije se miješao, no u kriznim situacijama donosio je one bitne, važne odluke, baš kao fizioterapeut najvišeg ranga, što je on i bio. S pravom možemo reći kako je tijekom svih ovih godina postao jedno od zaštitnih lica našeg kluba za čiji je boljitak ulagao sav svoj rad i trud. Upravo zbog toga, na našim će tribinama uvijek imati rezervirano mjesto", poručili su iz RK Podravke.

Uoči prvenstvene utakmice sa Sinjom, direktorica Vlatka Mihoci i kapetanica Sara Šenvald predale su Bojanu Saviću i prigodne poklone.

Linker
17. listopad 2024 18:33