GORAN MEHKEK Cropix
STIGLE PRVE REAKCIJE

Trener Zagreba ukazao na detalj koji bod čini još većim: ‘Bilo je izuzetno teško tako igrati‘

‘Drago mi je zbog publike koja je došla, koja je imala priliku vidjeti pravi Zagreb‘, poručio je kapetan
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 12. listopad 2023. 21:39

Bilo je veliko zadovoljstvo zagrebaša nakon osvojenog boda protiv Aalborga (30:30). Osvojen je protiv top protivnika protiv kojeg se bodovi teško osvajaju.

Andrija Nikolić, trener Zagreba bio je zadovoljan još jednim bodom u svom mini mandatu.

- Izuzetno teška utakmica, Aalborg je odlična momčad, ali naša borbenost, želja i fanatizam donijeli su nam bod. Imali smo 28:27, na kraju smo skoro izgubili, ali srećom to se nije dogodilo. Bilo je izuzetno teško igrati stalno sa igračem manje, ali time su čestitke svima još veće.

Zvonimir Srna bio je odličan u pokretanju Zagreba s nule.

- Lošije smo otvorili, makar nam je taj početak bio jako bitan. No, vratili smo se više puta u utakmicu i imali smo 29:27 za dobiti. Na kraju ispada da smo se izvukli, ali mislim da smo im parirali i sve zaslužili.

Jakov Gojun, kapetan Zagreba, ponosan je na momčad.

- Bilo je jako teško. Loše smo otvorili, pa se vratili, pa imali 29:27. Imali smo dobivenu utakmicu, pa izgubljenu, na kraju smo ipak izjednačili i zaslužili bod. Drago mi je zbog publike koja je došla, koja je imala priliku vidjeti pravi Zagreb i ovo je veliki bod za nas.

Miloš Kos imao je briljantnu završnicu.

- Dogovor je bio da zadnji napad ide na Srnu, ako on ne uspije, da ide do mene. Tako se dogodilo, ali to je u prvom redu bod momčadi koja je ponovo odigrala sjajnu utakmicu. Sada se okrećemo Pelisteru za tjedan dana kada sve treba potvrditi.

Stefan Madsen, trener Aalborga rekao je:

- Razočarani smo što nismo pobijedili. Bila je dobra utakmica, ali za mene razočaravajuća izvedba mog tima i Zagreb je zaslužio čestitke. Imali smo priliku zadržati pobjedu već na startu i na kraju, nisam razumio sve odluke, ali…

Aleks Vlah, prva violina danskog sastava:

- Malo smo razočarani, došli smo pod dva boda, imali smo ih u rukama. Znali smo što nas čeka, Zagrebu svaka čast na bodu. Ovo je naše drugo gostovanje u kojem nismo dobili i moramo to popraviti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 06:45