Jasenka Sparks, Hrvoje Horvat i Božidar Jović

 Cropix, Instagram (Jasenka Sparks)
ŽESTOK ODGOVOR

Sestra Hrvoja Horvata brutalno izvrijeđala hrvatsku legendu: Toj ljudskoj sramoti smo pomogli izaći iz Bosne...

Nakon prošlogodišnjeg EP-a ušla je u javni obračun s Metličićem, sad su meta i on i Božidar Jović
Piše: SNObjavljeno: 24. siječanj 2023. 11:47

Dok iz Hrvatskog rukometnog saveza stižu ocjene o neuspjehu reprezentacije na Svjetskom prvenstvu i nagovještaj moguće smjene Hrvoja Horvata, a kritičari još uvijek aktualnog izbornika prozivaju zbog 9. mjesta, ali i neprimjerenog ponašanja, u njegovu obranu stala je - Jasenka Sparks.

Naime, izbornik Hrvoje Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koja je ponovno u središtu pozornosti zbog brutalnog javnog obračuna s Horvatovim kritičarima. Jasenka je udovica pokojnog Iztoka Puca, člana zlatne generacije iz Atlante 1996., kojeg je također spomenula u svojoj objavi.

Nakon što je prošle godine javno prozvala Petra Metličića, Sparks je jutros putem Instagrama verbalno napala Božidara Jovića.

Njezin status prenosimo u cijelosti.

"BOŽIDAR JOVIĆ.= LJUDSKA MIZERIJA

Kakva ŠTETA da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu ……

Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata… Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu prijeći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znaci…..

Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika… Jović je jadan od tih…

Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat HIJENAMA u Hrvatskoj…..", stoji u poruci.

Jović je nakon jučerašnje utakmice s Bahreinom i ispadanja Hrvatske sa SP-a prokomentirao Horvatov kontroverzan potez pred kamerama RTL-a.

"Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za izbornika. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa‘‘, rekao je Jović.

Sparks se u sljedećoj objavi ponovno kratko osvrnula i na Metličića, napisavši vrlo sličnu poruku: "Kako je divno biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne hijenama i lešinarima u Hrvatskoj kao moj brat".

HORVATOV BIZARNI INTERVJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Linker
25. siječanj 2023 20:30