Dagur Sigurðsson

 RONNY HARTMANN Afp
SVAKA ČAST!

Sigurðsson ‘kupio‘ hrvatske navijače: Pogledajte što je napravio kad je zasvirala himna

"Više poštuje našu domovinu od nekih koji su u njoj rođeni", jedan je od komentara na X-u
Piše: SNObjavljeno: 15. ožujak 2024. 12:42

Novi izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurðsson (50) debitirao je na klupi pobjedom protiv Austrije (35:29) u prvoj utakmici kvalifikacijskog turnira za Olimpijske igre u Hannoveru.

Osim što se njegov način pripreme utakmice i motiviranje igrača tijekom time-outa razlikuju od prethodnika, Sigurðsson je navijače hrvatske reprezentacije "kupio" i neočekivanim potezom tijekom intoniranja himne.

Islanđanin je, vidjevši da su isto napravili i igrači, iz respekta prema Hrvatskoj stavio ruku na srce, a njegov se potez brzo proširio društvenim mrežama.

"Više poštuje našu domovinu od nekih koji su u njoj rođeni", jedan je od komentara na X-u. "Pokazao je koliko cijeni zemlja u koju je došao raditi, respekt", nadovezao se još jedan komentator.

Hrvatska je pobjedom protiv Austrije napravila prvi korak prema Olimpijskim igrama, a može ih osigurati već u subotu od 14.30 sati, kad nam je suparnik domaćin Njemačka. U nedjelju od 16.45 naši će rukometaši igrati protiv Alžira. Dvije od četiri momčadi s turnira u Hannoveru izborit će plasman u Pariz.

Linker
15. svibanj 2024 00:59