Kaos u Visokom

 Screenshot: SportSport.ba
KAOS U VISOKOM

VIDEO: Gol u posljednjoj sekundi pa - makljaža! U susjedstvu se tukli igrači, na teren uletjeli i gledatelji

Zakazalo je osiguranje koje nije spriječilo ulazak gledatelja na teren, a nije bilo ni policije...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 25. rujan 2022. 08:46

U rukometnoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine odigrano je 3. kolo, a jedna od utakmica završila je tjelesnim sukobom na parketu.

Riječ je o dvoboju Bosne i Gračanice u Visokom, u kojem su gosti u posljednjoj sekundi stigli do pobjedničkog pogotka za konačnih 30:31.

Nakon dvoboja punog tenzija uslijedilo je žestoko slavlje gostujućih igrača, koje se baš i nije svidjelo domaćim igračima i navijačima.

Dio domaćih gledatelja ušao je u teren, priključili su im se i neki domaći igrači. Palo je nekoliko udaraca između samih igrača, a kao nezvani djelitelj pravde na terenu se pojavio i jedan domaći gledatelj koji je udario dvojicu gostujućih rukometaša, Adnana Tufekčića i vratara Dejana Bižića.

Taj se ‘navijač‘ nakon obavljenog posla vratio na tribinu, a u cijeloj situaciji u potpunosti je zakazala služba sigurnosti koja je trebala voditi računa o redu u dvorani u Visokom.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

U svakom slučaju, Bosnu iz Visokog očekuje ozbiljna kazna zbog velikih propusta u organizaciji utakmice. Zakazalo je osiguranje koje nije spriječilo ulazak gledatelja na teren, a nije bilo ni policije...

Linker
24. studeni 2022 02:05