JOZO CABRAJA/KOLEKTIFFIMAGES
DOLAZAK U KAIRO

Video: Velike najave iz novog hrvatskog tabora! ‘Nadam se da ovdje ostajemo do kraja! Vraćamo se...‘

Hrvatski rukometaši slobodan dan su iskoristili za transfer od Aleksandrije do Kaira.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. siječanj 2021. 16:46

Nakon odrađenog posla u Aleksandriji gdje su imali tri utakmice prvog kruga SP-a, hrvatski rukometaši stigli su u Kairo. Tu će se, ako sve bude po planovima i željama navijača, ali i njih samih, zadržati do kraja. Kraja Mundijala, kraja siječnja, kako god... Stigli su nasmijani, vedri, ali i puni optimizma.

- Došli smo ovdje kao prvi u skupini. Dobro, možda smo priželjkivali četiri boda, ali i ovo je dobro. U dobroj smo poziciji, odlučujemo sami o sebi i imamo dobar raspored. Sve je zapravo onako kako smo priželjkivali prije dolaska u Egipat. Preselili smo se u Kairo i do daljnjega smo ovdje, ja se nadam i do samoga kraja, ali o tom potom. Idemo utakmicu po utakmicu. Samopouzdanje se podiglo što je najbitnije, osjeća se pozitiva. Već nakon pobjede protiv Angole se raspoloženje popravilo, a protiv Katara se vidjelo da se vraćamo na razinu s prošlog Europskog prvenstva - poručio je Zlatko Horvat preko službenih kanala Hrvatskog rukometnog saveza.

Video: Hrvatski rukometni savez

Podsjetimo, Kauboji već u četvrtak od 18 sati protiv Bahreina otvaraju drugi krug. Nakon toga ih u subotu u isto vrijeme očekuje Argentina, a ponedjeljak nam od 20.30 sati donosi dvoboj protiv Danske koji bi mogao odlučivati o prvom mjestu u skupini.

- Odmorili smo se. Svatko nakon utakmice spava koliko mu treba. Najbitnije nam je da srijedu koristimo za odmor, rekuperaciju i pripremu za utakmicu protiv Bahreina - rekao je Horvat.

Linker
25. travanj 2024 00:29