StoryEditor
 FIA via Getty Images
'VELIKE STVARI ZAPOČINJU...'

SCHUMACHEROVA SUPRUGA UOČI TUŽNE GODIŠNJICE PREKINULA ŠUTNJU Stigla poruka nade za sve obožavatelje sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1

Autor: Sportske novostiObjavljeno: 28. prosinac 2019. 14:48

Corinna Schumacher (50), supruga Michaela Schumachera (50), poslala je poruku koja je među obožavateljima sedmerostrukog svjetskog prvaka doživljena kao poruka nade.

U nedjelju će biti točno šest godina kako je slavni vozač Formule 1 stradao na skijanju u Meribelu i teško ozlijedio glavu. Otad se njegovo zdravstveno stanje strogo čuva u tajnosti, a vijesti na tu temu stižu na kapaljku. Nekoliko dana uoči lansiranja nove Facebook stranice 'KeepFightingMichael' Corinna Schumacher dala je rijedak komentar vezan uz zdravstveno stanje svog supruga.

"Velike stvari započinju malim koracima. Mnogi mali dijelovi formiraju veliki mozaik. Zajedno smo jači, a upravo na taj način, zajedničkim snagama pokret 'KeepFighting' olakšava drugima i ohrabruje ih", poručila je Corinna Schumacher, a njena je poruka osvanula na naslovnicama brojnih svjetskih medija.

Oglasio se i predsjednik fan kluba 'KeepFightingMichael' Reiner Ferling.

"Znamo da je Michael u dobrim rukama, da dobiva ljubavm sigurnost i podršku. Michael se može smatrati sretnim što ima tako snažnu obitelj iza sebe. Mi kao fan klub smo puni nade da će se Michael opet pojaviti u javnosti jednog dana i nastavit ćemo davati podršku kao i dosada", rekao je Ferling.

Linker
17. lipanj 2020 19:57