Jovica Cvetković
 Josko Ponos / CROPIX / CROPIX
NA RUBU FIZIČKOG OBRAČUNA

SKANDAL U SPLITU! SRBIJA BRUJI O OKRŠAJU DVIJE RUKOMETNE LEGENDE BIVŠE JUGOSLAVIJE Zamalo se potukli nakon dva teška poraza!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2018. 14:29

Nakon što je u prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva upisala poraz od Hrvatske u Spaladium Areni, reprezentacija Srbije ništa uspješnija nije bila niti u drugom susretu protiv Švedske.

Kako prenosi srpski 'Blic', to je bio glavni okidač za žestoki sukob između izbornika Jovice Cvetkovića i potpredsjednika RSS Dragana Škrbića.

Navodno su njihov verbalni obračun bio i na rubu fizičkog, ali su se strasti ipak u konačnici smirile. Blic navodi kako su se spomenuta dvojica već pomirili i rješili nesporazum.

Zadar, 230109.
U pratnji policije, rukometne reprezentacije stigle su u hotel Kolovare. 
Na fotografiji Jovica Cvetkovic, izbornik srpske reprezentacije.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Miskovic / CROPIX / CROPIX
Jovica Cvetković

Mediji u Srbiji se nadaju kako će ovaj manji sukob pozitivno djelovati na njihove reprezentativce i da će u utorak uspjeti svladati Island s četiri ili više pogodaka razlike što bi ujedno značilo i prolazak skupine.

S druge strane Kurir.rs navodi kako je Škrbić bio vrlo oštar nakon poraza od Švedske te istaknuo kako za loš rezultat nije kriva atmosfera na tribinama nego loša postavka igre, i da Srbija ima bolje igrače od Hrvatske, ali da za razliku od njih, mi dajemo 150 posto za reprezentaciju.

Rezultati by SofaScore

Linker
02. svibanj 2024 18:32