BIJESNI IRON MIKE

Tyson o Mayweatheru: 'Veći od Alija? On je maleni uplašeni čovječuljak'

'On nema pojma o čemu govori. Da je u stanju, Ali bi sam vodio svoje unuke u školu. Mayweather to ne može, ne vodi sam djecu u školu. I priča o tome koliko je velik'
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 30. travanj 2015. 17:18

Malo što se u sportskom svijetu godinama iščekivalo kao meč koji ćemo gledati ovog vikenda. Dvije legende, Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, napokon će odmjeriti snage u ringu, u meču stoljeća čija se financijska priča penje i do iznosa od preko milijardu dolara!

Kada je u pitanju pobjednik mnoge zvijezde sporta dale su svoje prognoze, a legendarni Mike Tyson nije se htio upuštati u detaljnije analize već je kazao kako očekuje jako kvalitetan meč.

- Neovisno tko će slaviti to će biti dobra borba. Obojica će biti vrlo spremni. Vjerujem u nokaut, neće otići do odluke - kazao je Tyson.

Na upit što misli o Mayweatherovoj izjavi da je 'veći od Muhammada Alija', Mike Tyson nije birao riječi.

- On nema pojma o čemu govori. Da je u stanju, Ali bi sam vodio svoje unuke u školu. Mayweather to ne može, ne vodi sam djecu u školu. I priča o tome koliko je velik. Veličina nije kada se izolirate od ljudi, veličina je kad vas ljudi prihvaćaju. On sam ne može djecu odvesti u školu. On je uplašen čovjek. On je jedan maleni uplašeni čovječuljak - bijesno je odgovorio Tyson.

Linker
20. travanj 2024 14:03