Ante Cizmic / CROPIX / CROPIX
OZLJEDA AHILOVE TETIVE

UDARAC ZA NJEMAČKOG VELIKANA! BIVŠI HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRETRPIO TEŠKU OZLJEDU Prvo slijedi operacija, a onda i oporavak od nekoliko mjeseci

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2018. 21:29

Sada već bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Marko Kopljar koji se od Kauboja oprostio nakon završetka posljednjog Europskog prvenstva zbog povrede je prije vremena završio sezonu u Bundesligi.

Naime, Kopljar je ozljedu pretrpio protekle subote u ogledu EHF kupa između njegovog Füchse Berlina i Saint-Raphaëla kada je doživio rapturu Ahilove tetive. Iskusni 32-godišnji bek uskoro će biti podvrgnut operativnom zahvatu i sasvim sigurno čekat će ga stanka od nekoliko mjeseci.

- Ovo je za nas gorka pilula jer Kopljar je u posljednjih nekoliko utakmica bio u dobroj formi i bio velik dio našeg uspjeha. Želimo mu svako dobro i brz oporavak - izjavio je direktor berlinskog kluba Bob Hanning.

Nekadašnji desni bek PPD Zagreb i bivši kapetan reprezentacije Hrvatske, godinama nije dobivao pravu minutažu u klubovima, ali to nije bio slučaj u Berlinu. Marko Kopljar igračku karijeru započeo je u Požegi, a nakon Medveščaka i PPD Zagreba i posudbe u Đakovu i Metkoviću zaigrao je za velikane poput Paris-Saint Germaina, Barcelone i Veszpréma.

Linker
17. svibanj 2024 09:56