Miloš Korolija (lijevo)

 Dusan Milenkovic/ata Images/profimedia
REAKCIJA NA SUČEVU ODLUKU

Ljutiti trener Partizana potezom šokirao Poljud: Povukao momčad prije kraja utakmice!

Strijelci za mornar bili su Čumbelić, Buzdovačić, Bušelić, Gudurič i Uvodić
Piše: SNObjavljeno: 07. travanj 2024. 20:36

U nedjelju smo trebali dobiti odgovor tko ostaje, a tko ispada iz Premier lige vaterpolista jer, dok je Mladost u "revijalnom" susretu razigravanja za poredak od 9. do 12. mjesta pobijedila Šabac 11:7, u Splitu su Mornar i Partizan vodili grčevitu borbu za ostanak. Koja je zaključena dvije i pol sekunde prije kraja kad je gostujući vratar David Dimković zaradio isključenje s pravom zamjene, da bi trener Partizana Miloš Korolija potom povukao momčad iz bazena!

Dogodilo se to kod rezultata 12:11 za Mornar, koji je nakon početnih 0:1 i 1:2 kontrolirao ovaj susret, u završnici treće i na početku posljednje četvrtine došao do prednosti od tri gola, dok se Partizan malo više od minuti prije kraja primaknuo na 12:11.

Strijelci za Mornar u ovoj utakmici bili su: Marin Čumbelić (4), Duje Buzdovačić (3), Ferninand Josip Bušelić (2), Roko Gudurić (2) i Petar Uvodić (1), dok je Marin Kordić upisao sedam obrana. Na drugoj strani su po četiri gola zabili Andrija Jauković i Luka Gladović, dok su čak trojica igrača Partizana zbog po tri osobne pogreške - omjer prekršaja bio je 12-20 - zaključila ovu utakmicu prije njenog neslavnog kraja.

Linker
07. travanj 2024 20:41