Thomas Vernoux

 TOM DUBRAVEC Cropix
IZBORNIK OČARAN

Tucak dao najveći kompliment današnjem protivniku: ‘Budimo iskreni, on je igrač kakvog na svijetu nema‘

‘Kada bi maknuli Vernouxa iz francuske reprezentacije, oni bi bili 40% slabiji‘
Piše: Dean BauerObjavljeno: 06. siječanj 2024. 17:42

Nismo baš sigurni da Zlatka Pejakovića slušaju igrači naše vaterpolske vrste, da se “vrti” u autobusu na putu s treninga ili na utakmicu, ali jedna stara uspješnica spomenutog pjevača bi mogla biti i više no aktualna. Zlatko naime pjeva “Zaboravi Espanu”...

Doista, Tuckovi jurišnici bi trebali zaboraviti nužno Španjolsku, u cijelosti se orijentirati na zelju domaćina sljedećih olimpijskih igara i njihove vaterpolske mušketire. Jedan je od Francuza osobito u mislima izbornika Barakuda.

image

Thomas Vernoux

TOM DUBRAVEC Cropix

Dapače, mislimo da ovakav kompliment mladi Francuz još nije dobio.

- Thomas Vernoux je, budimo iskreni, igrač kakvog na svijetu nema. Toliko moćan, igra centra, može vanjskog dakako, na vratnicama, u obrani, plivački je brz. Ne znam je li u svijetu vaterpola postoji igrač toliko potentan. Kada bi maknuli Vernouxa iz francuske reprezentacije, oni bi bili 40% slabiji. Marseille je prije godinu dana, a to je jezgra francuske reprezentacije, dobio Juga u Dubrovniku pet razlike. Dakle, nema ni vremena, ni prostora za mrvicu opuštanja. Maksimalno ozbiljnim pristupom jedino možemo do nove pobjede - kratko će izbornik Tucak uoči sraza s Francuskom.

Linker
05. srpanj 2024 23:13