Screenshot: Instagram / Screenshot: Instagram
'BIO JE NAJČVRŠĆI NA SVIJETU'

VELIKA SPORTSKA TRAGEDIJA! 25-GODIŠNJA ZVIJEZDA UMRLA NAKON PET DANA BORBE, SUPRUGA POTVRDILA NAJGORU VIJEST 'Svi smo u šoku, bio si tako obožavan'

Piše: HinaObjavljeno: 11. travanj 2020. 20:45

Napadač kanadske profesionalne hokejaške NHL momčadi Edmonton Oilersa Colby Cave preminuo je u subotu od posljedica izljeva krvi u mozak u dobi od 25 godina.

Cave je u utorak pretrpio izljev krvi u mozak te je hitno prevezen na odjel intenzivne njege u bolnici u Torontu gdje je i operiran, ali nije se uspio oporaviti.

U srijedu navečer, njegova supruga Emily Cave objavila je potresnu objavu na Instagramu te obožavateljima poručila da 'obitelj sada treba čudo'. Nažalost, ono se nije dogodilo.

"S velikom žalošću obavještavamo vas kako je Colby Cave umro u subotu ujutro. Cijela naša obitelj je u šoku, obožavali smo te svi, tvoja obitelj, tvoji prijatelji, cijela hokejaška zajednica. Hvala svima na podršci i molitvama u ovim teškim trenucima", objavili su u zajedničkoj izjavi njegova supruga Emily i klub.

Rich Lam / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
RICH LAM AFP

Cijela hokejaška zajednica tuguje, a posebno emotivan bio je oproštaj kapetana Oilersa Connora McDavida koji je Cavea opisao kao 'jednog od najčvršćih ljudi na svijetu'.

Cave je ove sezone postigao jedan pogodak u 11 nastupa u dresu Oilersa, a u četiri sezone provedene u NHL-u ukupno je postigao četiri pogotka uz pet asistencija u 67 utakmica.

Linker
26. travanj 2024 12:21