REUTERS/Daniele Mascolo
NA METI OTOČANA

TALIJANI OTKRIVAJU: ZBOG VATRENOG DERBI GLEDALI SKAUTI ENGLESKOG VELIKANA Slavni trener želi Perišića, ali problem bi mu mogla predstavljati odšteta

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2019. 17:01

Inter je proteklog vikenda u derbiju 28. kola Serie A kao gost s 3:2 porazio AC Milan, a prema pisanjima talijanskih medija na tribinama su se našli i skauti Tottenhama.

Izvještaji tamošnjih portala javljaju da je razlog njihovog dolaska na San Siro bio Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac koji je odigrao svih 90 minuta u pobjedi nad gradskim rivalima.

Podsjetimo, Perišić je još u siječnju zatražio transfer u Arsenal, ali do dogovora klubova na kraju nije došlo. Tada se pričalo o odšteti visokoj 40 milijuna eura, ali sada se nagađa da bi Inter mogao pristati i na pet manje. S kakvim će se analizama predstavnici Spursa vratiti u London preostaje nam tek za vidjeti.

Mauricio Pochettino navodno želi hrvatskim reprezentativcem pojačati svoje redove već ovog ljeta, ali brojni izvještaji govore da mu uprava vjerojatno neće odobriti iznos koji bi zadovoljio čelnike Intera. Kao glavni razlog takve odluke navodi se činjenica da je Ivan u veljači navršio 30 godina.

Spomenimo i kako svjetskim medijima posljednjih tjedana kruže priče o odlasku još jedne Interove zvijezde - Maura Icardija.

Linker
01. svibanj 2024 08:02