Novak Đoković
 GLYN KIRK
THIEM JE BIO BOLJI

Đoković se javio nakon velike drame u Londonu: ‘Ne znam je li mi se nešto ovakvo ikada dogodilo‘

I ovu će godinu Srbin završiti kao najbolji na svijetu, ali reći će da je bilo i boljih sezona.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2020. 10:29

Nakon poraza od Austrijanca Dominica Thiema u polufinalu završnog ATP Finals turnira u Londonu javio se Novak Đoković. Očekivao je novo finale s velikim suparnikom Rafaelom Nadalom, ali i jedan i drugi su ispali...

- Ne znam je li mi se ovakvo nešto ikada dogodilo. Nekada kad zatvoriš oči i odigraš iz sve snage, to je sada njemu ušlo - rekao je Novak na komentar o sjajnim poenima Thiema u tie-breaku odlučujućeg seta.

- Čestitam mu na hrabrosti. Udarao je lopticu svom snagom i sve je ulazilo. Kad se udara punom snagom, nekada i izađe. Jednostavno je. Kao što sam rekao, učinio je sve kako treba od 0-4, moram mu skinuti kapu i čestitati. Bio sam u svakom poenu, nisam gurao lopticu, ali on ju je uništavao, igrao je sjajno - dodao je.

Ipak, i na kraju ove sezone Đoković je najbolji tenisač svijeta.

- OK. Imao sam i bolje i gore sezone, osvojio sam jedan Grand Slam i igrao finale još jednog. Završio sam godinu kao svjetski broj jedan, zvuči bezveze da kažem samo "OK". Naravno da je izvrsna sezona, ali stremim boljem i mislim da mogu bolje. Sada je malo gorak ukus u ustima nakon ovakvog završetka, ali na kraju sam barem igrao svoju igru i borio se do kraja - zaključio je Novak Đoković.

Linker
26. travanj 2024 11:37