Screenshot: Instagram / Screenshot: Instagram
VELIKA ČAST ZA HRVATICU

DONNA VEKIĆ 'PREKIDA' KARANTENU I IGRAT ĆE NA TURNIRU BOGATOM 150.000 EURA Velika je čast biti u tom društvu, bacam se na treninge!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. travanj 2020. 22:08

Donna Vekić vraća se na Tour! Naravno, ne onaj pravi, a na koji će pričekati minimalno do ljeta, već će zaigrati na on-line turniru.

Hrvatska tenisačica će sudjelovati u virtualnom izdanju jakog turnira u Madridu koji će od 27. do 30. travnja okupiti ponajbolje tenisačice i tenisače u računalnoj teniskoj igri. Osječanka će biti dio teniskog društva koje će činiti 32 igračica i igrača koji će se boriti za pobjedu i nagradni fond od 150 tisuća eura, kako za muški dio turnira, tako i za ženski, koji se inače odvijaju u madridskoj Caja Magici.

"Vrijeme je da počnem trenirati na PlayStationu", poručila je Donna.

Instagram

Nije sve namijenjeno igračima. Dio nagradnog fonda bit će namijenjen profesionalnim tenisačicama i tenisačima koji su zbog zastoja u kalendaru jače pogođeni razdobljem bez tenisa, s odlukom o iznosu koja će biti na pobjednicima turnira. Tu je i svota od 50 tisuća eura koja će otići u fond za borbu protiv posljedica novog korona virusa u društvenom životu.

"Daleko sam od toga da budem profesionalac u računalnim igrama, ali dat ću sve od sebe i baš se veselim što ću vidjeti koliko mogu protiv najboljih na WTA Touru" najavila je Donna sudjelovanje na turniru.

Linker
04. svibanj 2024 01:48