promo 

 ANTONIO PALJUH

Goran Ivanišević uručio pehar pobjednicima 5. HEPi turnira

Davor Gečić i Mario Vlahović osvojili su naslov na petom Hepi turniru, koji se pod okriljem Plava Laguna Croatia Opena Umag održao na terenima Umag Tennis Academyja.
Piše: promoObjavljeno: 26. srpanj 2022. 00:00

Rezultatom 6-3 Gečić i Vlahović svladali su Slavka Mađarića i Olivera Jukića u finalu turnira kojeg HEP Opskrba, ponosni sponzor najstarijeg ATP turnira u ovom dijelu Europe, organizira za svoje kupce i kupce HEP Energije iz Slovenije.

image

promo

ANTONIO PALJUH

Nagradu je pobjednicima tradicionalno uručio prijatelj umaškog ATP-a, hrvatski sportski velikan Goran Ivanišević koji je proveo ugodno vrijeme u druženju i razgovoru sa sudionicima turnira.

image

promo

ANTONIO PALJUH

Rastom i razvojem ovog turnira u do sada pet održanih izdanja izuzetno je zadovoljna i direktorica marketinga HEP Opskrbe Nada Podnar.

Možemo reći da naš turnir postaje tradicija, a posebno nas veseli što se dio kupaca vraća već petu godinu, a dolaze nam i novi. Ove godine se odazvao i veći broj kupaca iz Slovenije, čime smo jako zadovoljni. Najvažnije nam je da se naši kupci povežu, uspostave kontakt i da ovo postane mjesto na kojem se iz godine u godinu druže. Upravo nam je građenje dobrih odnosa i povezanost naših kupaca i bio cilj“. Za kraj je dodala: „Iz organizacije ATP-a Umag pružaju nam 100 postotnu podršku. Svi ljudi koji rade za službeni turnir pomažu i stoje nam na usluzi, a bez toga bismo teško imali tako dobar turnir. Plava laguna, ne samo kao naš kupac nego i kao organizator turnira koji je važan za Hrvatsku i šire, dala nam je veliku podršku, a HEP kao grupacija prepoznala je ATP Umag kao ključni ljetni događaj koji se održava u Hrvatskoj. Upravo smo zbog toga niz godina veliki sponzori turnira“.

image

promo

ANTONIO PALJUH

Linker
23. svibanj 2024 18:01