CLIVE BRUNSKILL Getty Images Via Afp
‘POGREŠAN‘ DATUM

‘Da sam barem znao‘: Đoković spomenuo Medvedevljevu suprugu, njoj nije bilo do šale

Daniil Medvedev htio je svojoj ženi za treću godišnjicu braka pokloniti trofej. Plan mu nije upalio
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 11. rujan 2023. 02:49

Daniil Medvedev svojoj je supruzi Dariji na prvu godišnjicu braka poklonio - trofej US Opena. Bilo je to prije dvije godine, kad je u finalu u tri seta srušio Novaka Đokovića i spriječio ga da uzme kalendarski Grand Slam.

Dvije godine kasnije, nova godišnjica braka, no ovaj put nije bilo poklona. Barem ne onog kojem se gospođa Darija nadala. Nakon što je poražen u finalu, Medvedev je duhovitim doskočicama nasmijavao gledatelje.

- Bio sam ovdje prije dvije godine i tada sam vam pričao o lijepom poklonu koji sam pripremio supruzi. Večeras sam si mislio: ‘ajde, ponovi to‘. Ali ovaj put sam dobio s*anje - bio je dio urnebesnog govora 27-godišnjeg Rusa.

Đokoviću nakon toga nije preostalo drugo nego da se nadoveže na peh svojeg suparnika.

- Molim te, nemoj ovo krivo shvatiti, ali sretna vam godišnjica braka, od srca! Da sam znao da vam je godišnjica, možda bi rezultat... Znaš već, ha-ha - rekao je Novak pa pogledao prema loži.

image

Darija Medvedeva

KENA BETANCUR/Afp

Kamera je taman uhvatila Dariju Medvedevu, ali po izrazu lica vidjelo se da joj nije baš zabavno. Kiseli smiješak i prazan pogled prema još jednoj u nizu "tacni" koje će njezin suprug smjestiti negdje na vitrinu. U pet odigranih Grand Slam finala, Daniil Medvedev i dalje je na samo jednom velikom trofeju.

Linker
31. listopad 2023 22:30