Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PEREZ POKRENUO PRIČU

PREDSJEDNIK REALA DOVODI DVIJE ZVIJEZDE KOJE SU ZAJEDNO OSVOJILE 186 TROFEJA Španjolci donose ekskluzivu: Bit će to spektakl na kojem pada rekord!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2019. 22:24

Veliki teniski spektakl mogao bi se odigrati na Santiago Bernabeuu. Naime, brojni ugledni španjolski mediji javljaju da je predsjednik Real Madrida Florentino Perez odlučan u namjeri da na slavnom stadionu organizira okršaj velikih teniskih rivala - Rafaela Nadala i Rogera Federera.

Prema dostupnim informacijama, Perez je već kontaktirao Nadala, inače velikog navijača Reala, a pretpostavlja se da bi uskoro mogli krenuti i pregovori sa švicarskom zvijezdom.

Dom 'kraljevskog kluba' mogao bi za ovu prigodu ugostiti barem 80 tisuća gledatelja što bi porušilo dosadašnji rekord kada je u pitanju posjećenost na jednom teniskom meču.

Tennis - Laver Cup - 2nd Day - Prague, Czech Republic - September 23, 2017 - Rafael Nadal and Roger Federer of team Europe celebrate after winning the match. REUTERS/David W Cerny
REUTERS/David W Cerny

Podsjetimo, trenutno je rekord u vlasništvu Serene Williams i Kim Clijsters koje su 2010. zaigrale pred 35,681 gledateljem u Bruxellesu.

Spomenimo i da bi aktualni rekord mogao biti i srušen prije potencijalnog sudara u Madridu budući da dvojica teniskih velikana imaju dogovoren meč u Cape Townu. Isti je će se odigrati u veljači te se na njemu očekuje barem 50-55 tisuća gledatelja.

U ovim trenucima nije poznato koji je datum Perez imao u planu za svoju ideju...

Linker
26. travanj 2024 00:46