Luka Modrić gledao je Carlosa Alcaraza na Wimbledonu

 Ella Ling/shutterstock Editorial/profimedia
SKINUO KAPU HRVATU

Alcaraza odmah ‘poklopili‘ zvižducima, a onda je biranim riječima počeo govoriti o Modriću: ‘Divim mu se‘

‘Sreli smo se nekoliko puta, nismo nešto puno pričali međusobno, ali jesmo pomalo u par navrata‘
Piše: Ivan JelkićObjavljeno: 13. srpanj 2024. 16:11

Nedjelja će biti veliki sportski dan za Španjolsku. Jer osim što će Carlos Alcaraz poslijepodne imati priliku osvojiti Wimbledon, u večernjim satima će nogometna reprezentacija igrati finale Eura u Njemačkoj.

I moglo bi se pri tome dogoditi da Engleska u obje verzije bude sretna za Španjolce, odnosno da Alcaraz na njihovom tlu osvoji najprestižniji teniski trofej, a da Furija protiv Engleza dođe do titule prvaka.

- Nadam se da će to biti dobar dan za Španjolsku - rekao je Alcaraz u intervjuu na Centralnom terenu Wimbledona nakon pobjede nad Medvedjevom, a odmah su ga "poklopili" britanski gledatelji zvižducima negodovanja, ali sve je ostalo na malo šale i prijateljskom ozračju.

- OK, OK, nisam rekao nužno da će nogometaši dobiti Englesku - uz dobronamjerni je smijeh dodao Carlos.

No, jasno je da bi to želio, kao što želi i vlastitu pobjedu u finalu.

- Ako se tako dogodi, bit će to perfektna nedjelja. Gledat ću nogomet, jasno, ali prije svega moram prvo misliti na svoj meč i pripremiti se maksimalno, a onda kasnije nadam se uživati uz TV. U kontaktu sam s nekim dečkima iz reprezentacije, čuli smo se nekoliko puta otkad je Euro startao, poželio sam im sreću uoči utakmica, oni meni za moje mečeve. Tako će, vjerujem, biti i sada za finale.

No, nije reprezentacije jedina dodirna točka Alcaraza i nogometa. Naime, u petak je na polufinalu protiv Medvedjeva kao gost u njegovoj svečanoj loži osvanuo - Luka Modrić. I o njemu je Alcaraz rekao par rečenica na press-konferenciji.

- Luka je odličan lik, odlična osoba. Sreli smo se nekoliko puta, nismo nešto puno pričali međusobno, ali jesmo pomalo u par navrata. Htio je sada doći na moj meč, a kako je on nogometaš kojem se divim, za njega će uvijek biti mjesta u mom kutu. Sjajan je sportaš kojeh jako poštujem i drago mi je što je bio uz mene - rekao je Carlitos.

Linker
11. listopad 2024 20:10