Melissa Satta

 JAKUB PORZYCKI Nurphoto Via Afp
FEMME FATALE

FOTO Talijani luduju zbog seks-bombe i teniske zvijezde: ‘Ona je vrag u tijelu žene, iscrpljuje ga seksom‘

Slavna TV-voditeljica bila je na meču s Alcarazom, mamila je uzdahe u svečanoj loži Wimbledona
Piše: SNObjavljeno: 11. srpanj 2023. 09:58

Pratiteljima onoga što se događa izvan, u krugu sportskih terena sigurno je poznato ime talijanske TV-voditeljice, sada 38-godišnje Melisse Satte. Nije, doduše, Satta samo poznato talijansko TV-lice, već se njena profesionalna karijera tiče i drugih djelatnosti poput manekenskih, a u žižu javnosti dospjevala je kroz prethodne godine, vezama s poznatim nogometašima.

Tako je od 2006. do 2011. bila u vezi s legendarnim Christianom Vierijem, a potkraj te godine imala je i aferu s pokojnim Kobejem Bryantom. Kamere su je tada snimile kako ulazi u hotelsku sobu NBA-zvijezde kasno u noći i izlazi rano ujutro, a pisalo se da se zbog tog incidenta Kobejeva udovica Vanessa željela razvesti od njega...

Kako god, početkom 2012. godine Satta se zaručila za Kevina Princea-Boatenga. Dvije godine kasnije dobili su sina, a još dvije godine kasnije se i vjenčali, ne bi li se do kraja 2020. i službeno razveli.

Satta je danas u vezi s talijanskim tenisačem Matteom Berrettinijem, a viđena je na tribinama centralnog terena u Wimbledonu, za vrijeme meča s Carlosom Alcarazom, kojeg je njen dragi izgubio s 3:1 u setovima. Zna se da je par zajedno od početka godine. Kamere su je mjerkale u Berrettinijevoj loži, a mamila je uzdahe svih prisutnih svojom pojavom.

Optuživali su je u talijanskim medijima da Berrettiniju donosi lošu sreću i da je kriva za njegove ozljede koje su ga znale udaljavati od teniskih terena. Nije mogao nastupiti na turnirima u Rimu i Madridu zbog problema s mišićima, a Talijani tvrde da je to zbog ludog načina života kojeg Satta prakticira, a on uključuje "sate i sate seksa".

"Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je vrag u tijelu žene, iscrpljuje ga seksom", stoji u komentaru na jednoj od objava o meču Berrettini - Alcaraz u talijanskim medijima.

image

Melissa Satta i Matteo Berrettini

STEFANO RELLANDINI/AFP/PROFIMEDIA Stefano Rellandini/afp/profimedia

Linker
28. travanj 2024 11:45