Novak Đoković

 PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
NIJE SE ŠTEDIO

VIDEO Žestoko ponoćno obraćanje Novaka Đokovića, Srbin se opasno naljutio: ‘Sramota, živimo u 21. stoljeću‘

‘Molim vas, pobrinite se da se ovakve gluposti više nikada ne ponove‘, istaknuo je Srbin
Piše: SNObjavljeno: 18. kolovoz 2024. 09:48

Jack Draper je pobijedio Felixa Augera Alissimea na Cincinati Openu, no o njegovoj će se pobjedi još neko vrijeme pričati. Draper je slavio sa 5-7, 6-4, 6-4, a zadnji je poen bio itekako sporan.

Auger Aliassime je sucu ukazivao na to kako je loptica najprije udarila u Draperov reket, pa onda u pod i ponovno u reket prije no što ju je Britanac uspio vratiti i zaraditi poen.

- Bio sam zauzet pogledom na suca. Nisam vidio što se dogodilo. Odmah sam pogledao prema sucu da vidim jel dva puta pala ili ne. Kao igrač, nastojim se fokusirati na ono što radim. Ne mogu donositi odluke ako nisam na sto posto. Rekao sam da ako je stvarno dva puta pala i ako se to jasno vidjelo, morali bismo svakako ponovno odigrati taj poen - poručio je Draper nakon meča.

Njegov sumnjivi poen podijelio je i Stefanos Tsitsipas na X-u, a o svemu se na društvenim mrežama oglasio i Novak Đoković koji je imao što za reći.

"Sramota je to što nemamo nikakvu video snimku ovakvih situacija na terenu. Ono što je još smiješnije je to što nemamo pravilo prema kojem sudac iz stolice može promijeniti originalnu odluku nakon što pogleda snimku izvan terena. Svatko tko gleda TC može vidjeti što se dogodilo na snimci, samo igrači na terenu ostaju u ‘mraku‘ i ne znaju što se događa. Imamo ‘oko sokolovo‘ za linije, živimo u tehnološki naprednom 21. stoljeću. Molim vas, pobrinite se da se ovakve gluposti više nikada ne ponove", zaključio je Đoković.

Linker
18. kolovoz 2024 09:48