Goran Ivanišević i Marin Čilić
 Julian Finney/Getty Images
SLUŽBENA POTVRDA

VELIKO IZNENAĐENJE Goran Ivanišević i Marin Čilić donijeli odluku koja je šokirala sve!

Piše: Neven BertičevićObjavljeno: 22. srpanj 2016. 01:23

Za neke će to, siguran sam, biti veliko iznenađenje, neki možda neće biti iznenađeni, ali ono što je bilo u posljednje tri godine više nije. Naime, ovih je dana prekinuta vrlo uspješna suradnja Gorana Ivaniševića i Marina Čilića, naših teniskih šampiona i pobjednika Wimbledona (Goran) te US Opena (Marin).

Znao sam da neću imati pravo i mogućnost pitanja jer kad su delikatne stvari u pitanju, onda se o tome nerado govori. Za početak, Ivanišević se zahvalio na suradnji, sjajnoj suradnji, koja je Čilića dovela do Grand Slam naslova, a Goranu dala priliku za prvi veliki trenerski izazov.

- Naša je suradnja došla do kraja i na toj suradnji sam apsolutno zahvalan Čiliću. Želim mu, naravno, sve najbolje u igračkoj karijeri, siguran sam da tu ima još puno potencijala i nadam se da će uspjeti na toj stazi. Baš kao i ja u nekom novom trenerskom izazovu.
Tu smo stavili točku i Goran i ja.

- To je sve što želim reći, i od mene više nitko neće doznati nešto drugo ili nešto novo.

Kojom će stazom krenuti Goran Ivanišević, to ćemo tek otkriti.
- Ionako sam od danas na odmoru.

Nisam pitao ima li ponuda, a vjerojatno mi ne bi ni rekao dok se nešto ne dogodi, a kojim će putem Marin Čilić, teško je reći. Naime, naš najbolji tenisač nije sklon suradnji s novinarima, a ta suradnja je na minimumu minimuma i uglavnom ide preko menadžera ili glasnogovornika. Ipak, kasnije se priopćenjem oglasio i Čilić.

- Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vrijeme. Nažalost, staza koju smo dijelili na ovom putovanju se razilazi, a Goranu želim sve najbolje u budućnosti

Čilić je ovog tjedna pauzirao, nije ga bilo u Washingtonu a nastavit će uspješnu sezonu u Torontu, Olimpijskim igrama, US Openu i polufinalu Davis Cupa protiv Francuske.
Kako god bilo, i Goranu i Marinu želimo sve najbolje u novim izazovima kojih će sigurno biti.

Linker
15. travanj 2024 19:40