CROPIX
TEK ŠTO JE PONIO KAPETANSKU TRAKU

TRANSFER-BOMBA S POLJUDA, U HAJDUKU ODMAH REAGIRALI Stigla konkretna ponuda od 3 milijuna eura za klinca koji je ispisao povijest u derbiju s Dinamom!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 04. siječanj 2019. 14:58

Drugoplasirani klub francuskog prvenstva Lille, poslao je službenu ponudu za mladog Hajdukovog lijevog beka Domagoja Bradarića, koji je u prosincu napunio 19 godina.

Bradarić je u prvu momčad bijelih ušao tek ove sezone, te odigrao vrlo dobro, pa stoga ne čudi interes za mladog igrača, koji je devet puta ove sezone startao u prvom sastavu Hajduka te skupio dvije asistencije. Osim toga je nedavno postao i najmlađi kapetan Hajduka u derbijima s Dinamom.

Debitirao je kod trenera Zorana Vulića u prvoj momčadi protiv Rudeša, a prethodno je igrao za Hajduk II kod Siniše Oreščanina, koji je naslijedio Zorana Vulića.

Zagreb, 161218.
Maksimir.
Utakmica HT Prve lige, 18. kola izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduka.
Na fotografiji: Domagoj Bradaric, Bruno Petkovic.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Osim na boku, mladi Bradarić se snalazi i na oba krila. Francuzi su za njega spremni platiti između 2,5 i tri milijuna eura, a vidjet ćemo hoće li doći do posla već ove zime. Važnu ulogu oko eventualnog transfera trebao bi imati novi Nadzorni odbor Hajduka, koji sutra ima prvu radnu sjednicu.

Hajduk odbio ponudu za Bradarića: 'Nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače po svaku cijenu'

Nakon vijesti da je francuski prvoligaš Lille zainteresiran za mladog hajdukovca Domagoja Bradarića, stigla je i reakcija s Poljuda, oglasio se sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

- Mogu potvrditi da je u Klub stigla službena ponuda za našeg mladog igrača i reprezentativca Domagoja Bradarića. Odbili smo je jer nije u skladu s našim planom i time nam u ovom trenutku nije bila prihvatljiva. Ponovit ću i ovom prigodom kako nemamo namjeru prodavati naše mlade igrače po svaku cijenu. (Slobodna Dalmacija)

Linker
19. svibanj 2024 23:52