facebook
NAPADAČI U BIJEGU

TRAŽI SE MOTIV ORUŽANOG NAPADA NA BIVŠEG NAPADAČA ZVEZDE Grci sumnjaju da bi u čitavu priču mogla biti upletena njegova problematična kćer Stela

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. siječanj 2020. 10:39

Nogometnu javnost potresla je vijest o pokušaju ubojstva slavnog srpskog nogometaša Darka Kovačevića na kojeg su pucali nepoznati napadači dok je izlazio iz kuće u grčkoj Glyfadi u namjeri da preparkira vozilo.

Kovačević se navodno odmah bacio na zemlju, pa je uspio izbjeći teže ozljede. Mediji u Grčkoj navode kako su mu upravo brzi refleksi spasli život, jer ga napadač nije uspio pogoditi.

Nekoliko dana kasnije procurili su novi detalji napada, a kao jedan od glavnih razloga spominje se i njegova kćer Stela koja je u posljednje vrijeme upala u probleme.

Naime, spomenuta je u srpnju 2017. bila učesnica žestokog sudara, doduše kao suvozač, ali je u tom sudaru stradalo troje njezinih prijatelja. Najgore je prošao vozač drugog aotumobila kojem je Kovačević platio liječenje i prouzročenu štetu.

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 10: Darko Kovacevic sports director of Serbia Football Federation looks on prior to the the UEFA Nations League C group four match between Serbia and Romania at stadium Partizan on September 10, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images / Srdjan Stevanovic Getty Images
Darko Kovačević

Također valja istaknuti kako je njegova kćer prošle godine uhapšena zbog posjedovanja droge koju je policija uhvatila u automobilu gdje se nalazila s još jednom djevojkom i dvojicom muškaraca.

Još uvijek nije utvrđen točan razlog ovog napada, ali Grci ništa ne prešutaju slučaju u namjeri da pronađu napadače na bivšeg nogometaša.

Linker
04. svibanj 2024 17:51