REUTERS
POLITIKA I SPORT...

TURCI IZNENADILI SVJETSKE PRVAKE, A ONDA OPET ŠOKIRALI SVJETSKU JAVNOST Opet su pozdravili navijače onako kako to najstrože zabranjuje Uefa

Nakon što su pobijedili Albaniju, nogometaši Turske su podigli prašinu kada su prije tri dana "vojnički" pozdravili navijače, a sad su opet sve ponovili
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. listopad 2019. 01:22

Svjetski prvak Francuska je na svom Stade de Franceu igrala 1-1 (0-0) protiv Turske, a tim rezultatom oba sastava su napravila dodatni korak ka prolasku na EURO iz skupine H. Francuska je povela golom Girouda (76), no vrlo brzo potom poravnao je Ayhan (81).

Turska i Francuska sada imaju po 19 bodova, četiri više od trećeg Islanda, a do kraja kvalifikacija ostala su još dva kola.

Nakon što su pobijedili Albaniju, nogometaši Turske su podigli prašinu kada su prije tri dana "vojnički" pozdravili navijače, a sad su opet sve ponovili.

Neki francuski političari čak su tražili da se utakmica zabrani, no ona se odigrala, a na kraju susreta - isti scenarij.

To su učinili u znak podrške turskoj vojsci "koja u Siriji sudjeluje u antiterorističkim akcijama", a kako Turci tumače napad na Siriju i položaje Kurda koji su najviše sudjelovali u borbi protiv Islamske države na području te zemlje.

Uefa je na potezu, u svakom slučaju...

Linker
06. svibanj 2024 09:32