REUTERS
TO NI SNIMKA NE OTKRIVA

VIDEO: BARCELONIN 'ZLOČESTI DEČKO' JE OPET SVE PREVARIO Pošteni Messi demantirao ludu suigračevu priču i otkrio istinu o kontroverznom genijalnom golu

Barcelona je u 5. kolu skupine B Lige prvaka pobijedla PSV u gostima i potvrdila plasman u nokaut fazu, a u glavnoj ulozi ponovno je bio Leo Messi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2018. 11:42

Poveli su gosti u 61. minuti upravo preko genijalnog Argentinca, koji je nakon dodavanja Dembelea odradio svoju klasičnu "šetnju" kroz protivničku obranu i neobranjivo pogodio u mrežu. To je bio njegov 106. pogodak za Barcelonu u Ligi prvaka, čime je postao igrač s najviše golova za jedan klub u najprestižnijem europskom natjecanju (drugi je Ronaldo sa 105 za Real).

Drugi pogodak pao je u 70. minuti, a ponovno je zaslužan Messi, ovoga puta kao asistent. Argentinac je iz slobodnog udarca naciljao Piquea, koji je nogom skrenuo loptu iza domaćeg vratara Zoeta.

Nakon utakmice se najviše pričalo o golu i asistenciji Messija. Kod prvoga je sve bilo jasno, presudila je genijalnost argentinskog čarobnjaka, no što se dogodilo kod drugog?

Pique je nakon utakmice novinarim objašnjavao kako je to genijalna akcija koju su on i Messi dugo uvježbavali na treninzima, ali ispostavilo se nešto kasnije da je zločesti Barcin dečko cijelu priču o dugo ovježbavanoj akciji zapravo izmislio.

Messi je sam novinarima otkrio što se zapravo dogodilo.

"Ma bio je to zapravo loše izveden slobodni udarac, nije mi dobo sjela, ali došla je do Piquea dosta sretno, on je bio na pravom mjestu i iskoristio je situaciju", priznao je Argentinac uz široki osmijeh.

Trener Ernesto Valverde prokomentirao je pak, Messijev genijalni pogodak iz 61. minute.

"Nisam siguran kako je Messi zabio taj gol, ali on i Dembele su jako dobro kombinirali. Od njih uvijek možete očekivati da će uspjeti stvoriti priliku za udarac. Moja momčad također je stvorila mnogo šansi za postizanje pogotka, ali to je bila utakmica koja je bila jako otvorena".

Barcelona više ne treba strahovati jer u zadnjem dvoboju na domaćem terenu protiv Tottenhama može komotno odmarati igrače, što će Englezima sjesti kao "as na desetku" s obzirom da moraju ganjati pobjedu kako bi prošli dalje. Razlog je jednostavan - Inter igra doma protiv PSV-a, koji nema šanse niti za Europsku ligu, stoga je za očekivati kako će doći do pobjede i čekati rasplet dvoboja iz Katalonije.

Rezultati by SofaScore

Linker
03. svibanj 2024 10:04