Foto: Goran Sebelic / CROPIX
REAKCIJE MODROG TABORA

VIDEO: DINAMOVCI NISU SKRIVALI RAZOČARANJE 'Velika šteta, ali lopta nije jednostavno htjela u gol...primili smo dva gola bezveze'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2019. 22:54

Dinamovi igrači nisu skrivali razočaranje nakon 3:1 poraza od Rijeke u finalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Usprkos super uvjerljivom naslovu u prvenstvu, Dinamo je tako ostao bez dvostruke krune.

"Gledatelji su mogli uživati u nogometu. Čestitam Rijeci. Šteta velika. Imali smo šanse, ali ih nismo iskoristili", rekao je kapetan Dinama Arijan Ademi.

Jedanaesterac?

"Stvarno, velika šteta. Drugo poluvrijeme smo ih stisnuli, imali šanse, imali taj jedanaesterac, nismo zabili, a oni su svoje iskoristili."

"Nisu. Sve smo znali. Odakle mogu prijetiti. kako se mogu ponašati u fazi napada. Velika šteta, velika šteta. Ova momčad je napravila ogromne stvari, s kojima mogu biiti sretni svi dinamovci, svi purgeri. Ovaj puta jednostavno nije lopta htjela u gol", zaključio je Ademi.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Oglasio se i strijelac jedinog Dinamovog gola Mislav Oršić.

"Ne bih rekao da nismo bili pravi. Dobro smo ušli u utakmicu i mislim da smo dominirali do njihovog gola. Zabili su drugi gol iz ničega nakon nekakve gužve. Drugo poluvrijeme smo dobro ušli, imali smo penal. Najviše nas je, mislim, unazadila ta cijela odluka oko penala. I da je fulao možda, a da je kraće trajala odluka možda ne bi splasnula ta euforija, pa bi nam bilo lakše. Ali što je, tu je", rekao je Oršić.

Razočaranje nije skrivao ni Emir Dilaver.

"Mislim da smo dobro držali igru. Kad su nam prvi put došli pred gol su zabili. Primili smo dva gola bezveze, onda se vratili u igru. Da smo zabili penal mislim da bismo riješili sve. Kada dobiješ ovako jeftino golove onda je teško", rekao je Dilaver.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Linker
02. svibanj 2024 12:30