Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
ČEKA SE POTVRDA

VIDEO: KAKAV PREOKRET U PRIČI ZA KOJU SU MNOGI MISLILI DA JE ZAVRŠILA! Dinamov klinac, danas u naponu snage, se iz Italije vraća na Maksimir!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2018. 10:17

Hoće li sljedećih dana Dinamo dobiti još jednog novog igrača? Po svemu sudeći hoće! Bruno Petković, 23-godišnji napadač Bologne, blizu je dolasku u Maksimir, a već danas ili sutra bi trebao biti u Zagrebu i dovršiti sve formalnosti oko prelaska u Dinamo.

Zeleno svjetlo dao je i Nenad Bjelica, koji poznaje Petkovića iz talijanskih dana, zna da je dobro igrao u Trapaniju u Seriji B.

Radi se o visokom igraču, ima 193 centimetra, ujedno i igraču koji u zadnje vrijeme nije baš vičan pogocima. Ali, imao je, pogotovo u Trapaniju, razdoblja kad je nizao pogotke, očito, njegov stil igre, jer nije sve u statistici čak ni kod napadača, odgovara ideji Dinamova trenera.

Nazvali smo jučer Petkovića, da iz prve ruke saznamo kakva je situacija s Dinamom, radi li u kojemu je bio kao klinac. Ostao je - zakopčan.

- Gledajte, ne želim o tome pričati, ništa komentirati. Dok ne bude službeno, štogod bilo - rekao nam je Petković.

Dobro, time je zapravo potvrdio da neki kontakti postoje, da su razgovori oko dolaska u Maksimir ozbiljni?

- Kažem još jednom, neću ništa pričati dok neću znati rasplet gdje ću igrati ove sezone.

I, to je zasad to. Nema sumnje da se nešto kuha, da je Dinamo jedna od Petkovićevih opcija, e sad, kako će priča završiti...

Činjenica jest da Bjelica ima trojicu napadača, Gavranovića, Budimira i Hodžića, da će u načinu igre koji on prakticira teško četvorica moži dobiti ravnomjernu minutažu. Vidjet ćemo što će se na tom planu događati idućih dana, ali kad zbrojimo dva i dva, izgleda da je Petković jednom nogom već u Maksimiru. Prošao je, inače, pripreme s Bolognom, sad trenira privatno, dakle, fizički bi mogao biti spreman, jedino još očekuje konačnu potvrdu gdje će nastaviti karijeru. Koferi za Zagreb već su spakirani.

Linker
01. svibanj 2024 00:53