screenshot
BROJNI INCIDENTI

VIDEO: KAOS U POLUFINALU TURSKOG KUPA Udaranja i simuliranja uz tri isključenja u istanbulskom remiju: Quaresma u trenutku ludila udario čak dvojicu!

Piše: HinaObjavljeno: 01. ožujak 2018. 21:51

Bešiktaš i Fenerbahče u prvoj su utakmici polufinala turskog Kupa odigrali 2:2, a susret su obilježili brojni incidenti s ukupno tri isključenja.

Na Vodafone stadionu poveli su domaćini preko Negreda u 14. minuti, no samo tri minute kasnije Fener je izjednačio preko Soldada. U razmaku od 39. do 4.4 Potuk je zaradio dva žuta kartona, no gosti su i takvi s igračem manje u zadnjim sekundama prvog poluvremena uspjeli povesti 2:1 golom Ozbayraklija.

Trener domaćina je na poluvremenu izvadio Lensa i Vidu te uveo Babela i Quaresmu, no ovaj potonji je za samo šest minuta na terenu dob io izravni crveni karton nakon velike gužve u kojoj smo vidjeli nekoliko udaraca i nekoliko pokušaja simuliranja. Utrčali su praktički svi s obje klupe do druge aut linije, a umalo je i nekoliko navijača preskočilo ogradu. Srećom, sve se nekako smirilo.

Golman gostiju Demirel je nakon žutog s kraja prvog poluvremena dobio i drugi žuti zbog jednog prigovora u 77. minuti. a domaćini su u 82. uspjeli izjednačiti golom Talisce.

Linker
20. svibanj 2024 21:09